Tuesday, October 26, 2010

The sweeeeeeeeet things in life...

CUPCAKES!!!!   Memang sweeettttt.....


























Tahun ini, Amni mahukan cupcakes untuk majlis harijadinya.  Boleh terasa kemanisannya...hiasan comel dan berwarna-warni.  Saya bertanya pada Amni, "Nak gambar princess ke?".  Dia menggeleng, "I'm a grown up already...".  Hmmm.....ye lah tu!

Jamuan yang simple, dan paling mudah...order pizza!  Mengendalikan games dan aktiviti untuk budak-budak, kena berfikir macam budak-budak.  Adakalanya kita ingat simple, tapi bagi budak-budak complicated.  Penat....tapi saya dan suami enjoy melayan kerenah mereka.


Riuh-rendah bersorak-sorak...
menjerit-jerit, bertepuk tangan...








Amni happy dikelilingi kawan-kawan...
  































Habis saja games, si comel Afikah datang menghampiri saya, "Best lah Auntie....tahun depan buat lagi ye..."

Hmm....ye lah tu!



Happy Birthday Amni!
Stay cute...stay baby...










Sempat juga kami tulis wish kami di Ocean Park, HK
















Nota:
Thanks to Anis kerana sempat menyediakan cupcakes yang cute sesangat.  Creative design, fresh dan color combination yang sangat sweet.
[Klik Anis Magic Fingers]

[Klik untuk baca entry terkini]

11 comments:

afeezz said...

Allah Selamatkan Kamu..
Allah Selamatkan Kamu..
Allah Selamatkan Adik Amni..
Allah Selamatkan Kamu..

Rozali said...

Assalamualaikum Asnija

selamat hari ulang tahun Amni
moga menjadi anak yg solehah

Wassalam

SiNoMoSa said...

Salam Kak Nija,

Happy Birthday Amni..
Lor awat tak ajak GKB utk jd urusetia Games tue hehe..kurang sket penat akak & Pak Engku hehe

Anis Hartini Haron said...

thanks for the credit.. sorry tak sempat nak jumpa hari tu sbb i busy baking :)
tq order dgn Anis Magic Fingers and i happy you berpuas hati dgn order

Umi Azuddin said...

Salaam Kak Nija,

DIRGAHAYU AMNI!!
Semoga Amni menjadi anak solehah yang cemerlang di dunia dan di akhirat. Amin. :)

rezeki said...

salam datin

heppi besday buat anak
semoga cemerlang dunia dan akhirat

insyallah

Kak Sidah said...

Salam Nija,

Happy Birthday Amni...semoga hidup Amni diberkati selalu..besar jadi wanita solehah yer sayang..

CM said...

salam

happy birthday girl....may Allah Bless U..

Kakzakie said...

Salam Asnija,

Amni dah besar betul katanya tu. Tapi kita ibu selalau menganggap anak kita masih belum besar lagi.

"Happy Birthday Amni". Moga diberkati Allah dalam semua hal.

Amni Amanina said...
This comment has been removed by the author.
Amni said...

Buat Uncle Afeez, Uncle Rozali, Aunti Syima, Aunti Umi, Uncle Rezeki, Aunti Sidah, Aunti Mas, Aunti Zakie...
Timaseh buat semua uncle dan auntie yang wish besday dan doa kat Amni...

Thanks to Aunti Anis buat cupcakes sedap dan cute..