Tuesday, December 22, 2009

Selamat Pengantin Baru!

Selamat Pengantin Baru buat Nurul!
Kepada rakan-rakan bloggers yang ingin sangat menatap gambar PA saya ni, jadilah ye, sekeping gambar mengubat rindu....


Cik Puan Nurul dah balik kerja pun, berseri-seri je muka nyer. Oleh kerana dia terlupa password gmail, maka Nurul menghadapai kesukaran untuk menjawab komen semua rakan-rakan bloggers di N3 saya yang terdahulu. (Baca tentang jemputan kahwin dari PA saya dan cara PA saya bekerja)

Pesanan dari Nurul:

Kepada Syima, Cikgu Mas, K.Nab, Umiazuddin, Ayah Zain, Atikah, K.Ummi, Afeez, Azie @ MyLife, K.As, S, Imran Paris, Mama Ju, Rezeki, Cik Lie dan Shami...

Ribuan terima kasih atas semua ucapan selamat dan tahniah berserta doa. Ingatan rakan-rakan semua, amat bererti buat Nurul & Didi...

18 comments:

S said...

salam,

pasangan yang sama hensem sama lawa.

smoga ikatan ini kekal sampai keakhir hayat.

nurul belajarlah dari kak Nija rahsia rumahtangga bahagia.

ummi humaira said...

salam Datin As...
akak memang terkilan coz tak dapat datang ari tu , tp tu ler hubby akak kerja tak sama waktu ngan org lain .masalah ckit ler. kalu nak ikutkan tmpt majlis tak ler jauh sangat dr tmpat akak nih ...
apa2 pun SELAMAT PENGANTIN BARU WAT NURUL N SUAMI , semoga bahagia n berkekalan hingga keakhir hayat . dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yg membahagiakan hati keduanya.

SiNoMoSa said...

Salam Kak Nija,

Wow turqoise..i loike ngeh3x

afeezz said...

salam kekanda nija : cik puan nurul takde blog ker? ehem3...

Asnija said...

Salam Kak S,
Sama-samalah kita beri tips kat dia ni nanti kan...saya pun nak tau gak tips dari Kak S...sampai CL mengesahkan ke-romantikan akak ngan abg megat....ngeh3x...

Asnija said...

Salam Kak Ummi,
Tak pe la...nak buat camner...rezeki tak de...nanti kita datang bila dia buat aqikah anak dia pulak ye...he...he...(usaha tangga kejayaan kak...)

Asnija said...

Salam Shima,
suka ye tema tuh...akak pun suker..

Asnija said...

Salam Afeez,
Dah la tu Peez...orang tu dah kahwin pong...tak yah lah dok tanya blog dia...ko layan je blog kak mas tuh....lagi berpaedah...

en_me said...

sonoknyerr kawenn tewww.. ehehe, salamm dr me dikejauhannns

umiazuddin said...

Sweet! :)

Ayah Zain said...

Salam Datin,

waduh!!, teringat pulak 25 tahun yang lalu..................

Asnija said...

Salam en_me,
Terima kasih datang bertandang..

Asnija said...

Salam Umi,
sweet...sweet....sweeeettttt....piewittt...

Asnija said...

Salam AZ,
amboii...amboii...mengimbau kenangan lama...apa kata AZ gi studio, ambik gambar ngan Mrs Zain bertuxedo dan gown putih...mesti sweetttt.....gitu...

S said...

salam Nija,

romantik ???
ngeh ngeh ngeh...

shami2 said...

Salam kak Nija...

Lamernya nyorok kat gunung ...hehehe
Kak bila nak tulis n3 cam pak itam..tu..akak orang lama..tentu banyak pengalaman..tuh jomlah kongsi...akak bercerita seronok baca....detail..bole menusuk dalam jiwa...

Psssst kak CL memang manis dipandang..heheh..jelingan dia mahai tau..ngeh..ngeh..ngeh...

Imran Paris said...

Datin....wah bukan main melentuk manja lagi Nurul kat Didi...tu baru kat studio tu, bila berdua dlm kamar peraduan tentu lebih mendebarkan...hehehehe. Bila tgk gambar ni teringat pulak janji saya nak upload dan citekan hal pernikahan saya...nanti ye.

Errr...buat Afeezz...kau dgr jelah nasihat Kak Datin kau ni, baik kau layan blog Kak CM tu....kekekeke

Buat Didi dan Nurul, moga kekal bahagian di dunia dan akhirat.

Nurul Hafizah said...

Thanks for the comments :)